Futócipő árfigyelő

Jó hír, hogy egy új funkcióval a futócipő árfigyelővel bővült az oldalunk.

Bár nem volt szándékunk, hogy az oldalunk egyfajta árösszehasonlító funkciót is ellásson, hamar rájöttünk, hogy ha már olyan sok adatot közlünk egy-egy futócipőről és részletesen értékeljük is azokat, akkor nem hagyhatjuk le az egyik legfontosabb adatot, a futócipő árát sem.

Két nehézséggel találtuk szemben magunkat, egyrészt az árak frissítésivel, másrészt azzal, hogy hol nézzük az árakat.

A frissítés félig manuális félig automatikus, és minden futócipőnél heti egy alkalommal történik. Van amikor ez bőven elég, de sajnos van, amikor nem.

A másikat nehezebb volt megoldani, nehéz volt megtalálni az ultimátumot, hogy melyik legyen az a kb 10 webshop, aminek az árait megjelenítjük. Az élet azonban segített megválaszolni, azt a 9-et választottuk ki, ahol a legtöbbet kapni azokból a cipőkből, amiket értékelünk.

És ha már megjelenítjük az árakat, adta magát az ötlet, és igényként is jelentkezett, hogy be lehessen álltani futócipő árfigyelőt.

Hogyan működik a futócipő árfigyelő beállítása?

Minden futócipő oldalán, felül a jobb oldalon láthatsz egy zöld linket egy kis haranggal:

Futócipő árfigyelő

Ha az adott cipőre szeretnél árfigyelőt beállítani, kattints a linkre. Egy ablak fog felugrani, ahol meg tudod adni az email címed, és hogy milyen ár alatt kérsz értesítést:

Futócipő árfigyelő beállítása

Csak akkor fogsz értesítést kapni, ha az adott cipő az általad megadott árra vagy az alá esik.

Ha megadtál minden adatot és rákattintottál a piros gombra, kapni fogsz egy email-t, ahol meg kell erősítened az árfigyelés tényét, valamint kapni fogsz egy linket, ahol le tudod mondani a figyelést.

Nem kell elraknod ezt a linket, mert minden egyes esetben, amikor a rendszerünk automata értesítést küld, mert az adott futócipő az általad megadott ár alá esik, mindig elküldjük a linket is, amivel le tudsz iratkozni az árfigyelőről.

 

Futócipő árösszehasonlítás, teszt
Logo
Register New Account
Termékek összehasonlítása
  • Total (0)
Összehasonlít
0
Shopping cart