Hoka Rocket X 2 futócipő

Kedvencekhez adásKedvencekhez advaRemoved from wishlist 0
Összehasonlít

A Hoka Rocket X 2 futócipó elit futóknak szánt, csúcsminőségű termék, a Rocket X 2 a konstrukcióra való hiper-fókuszálással lett felerősítve. A lendületes szénszálas lemezünk geometriáját újramastereltük, és két réteg vadonatúj, ultra-rezonáló, nagy teljesítményű hab közé helyeztük. A technikai szintetikus hálós felsőrész a lábhoz simuló illeszkedésért, ez a cipő a csomag elején egy elegáns zsinórral és egy belső középtalp ketreccel rendelkezik a versenykész rögzítésért.

A tetőtől talpig teljesen új cipő, a Hoka Rocket X 2 új geometriával, új felsőrésszel és vadonatúj habbal lett finomítva.

Stabilitás
A Hoka Rocket X 2 szimmetrikus párnázatú ágyazattal rendelkezik, további előíró technológiák nélkül. Úgy tervezték, hogy a kívánt támogatást nyújtsa, és semmit, amit nem.

Párnázás
A Rocket X 2 alacsony profilú párnaágyat tartalmaz, amely közelebb tartja a lábadat a talajhoz, és keményebb anyagot használ, amelyet úgy terveztek, hogy hatékony lökést biztosítson.

Miért fogod szeretni a Rocket X 2-t?

Technikai szintetikus hálós felsőrész
Lábhoz simuló illeszkedést biztosít

Rögzített nyelv
Mérsékli a nyelv vándorlását

PROFLY-X™ konstrukció
Párnázott leszállást és lendületes lábujjlenyomatot biztosít

Nagymértékben ellenálló PEBA hab
Puha, nagy visszarugózású párnázást biztosít.

Karbon lemez
Fokozott meghajtást biztosít

Zónás gumi külsőtalp elhelyezés
Biztosítja a súlymegtakarítást

8.7teszt eredmény
Hoka Rocket X 2 értékelés

A Hoka Rocket X 2 egy teljesen új cipő az első változathoz képest. A talpa további 6 mm-rel nőtt, és a talpa anyaga is más lett. Más a cipő geometriája, a felső része papírvékony lett. A Rocket X 2 továbbra is szupercipő marad, elsősorban profi futóknak a versenynapokra.

A felsőrész egy technikai, szintetikus hálós anyagból készült, amely minden megfelelő helyen átöleli a lábfejet. Vékony, rögzített nyelvvel rendelkezik a cipő, míg a sarokgallér oldalán lévő könnyű párnázás a helyén tartja a lábat. A szupercipőkhöz képest a Hoka Rocket X 2 jobban tartja a lábat. Nehéz felhúzni, ami jó jel a lábtartás szempontjából, mivel általában amelyik cipőt nehéz felhúzni az jól tartja a lábfejet.

A HOKA a Rocket X 2 kettős sűrűségű PEBA középtalp habot használ, amely puhább és érzékenyebb, mint az előző változatban használt tömörített EVA hab. A megnövelt talpmagasság és az új PEBA középtalphab kombinációjával a Rocket X 2 sokkal puhábbnak és pattogósabbnak érződik, mint az előző modell. A HOKA szerint az új PEBA középtalp hab nagyobb visszapattanási teljesítményt mutat, mint a Rocket X-ben használt tömörített EVA középtalp hab. A középtalpba ágyazott szénszálas lemez formája is más. A cipő tervezői „kanál alakúnak” nevezik, előre hajlik, hogy maximális lendületet adjon. A karbon lemez anyaga a C004-es, ami sokkal lágyabb, rugalmasabb, mint a korábbi verzió C001-es karbon anyaga. A Rocket X 2 kevésbé olyan merev, mint az elődje. A Rocket X előző verziója nem volt kényelmes hosszabb 15 km feletti futásoknál, a Rocket X 2 már igen.

A Hoka Rocket X 2-n a szupercipőkhöz képest sok külsőtalp van. Ez több dolgot is eredményez. Egyrészt nagyon jól tapad a cipő, ami egy gyors futócipőnél nagy előny. Másrészt sokkal tartósabb is, de itt érdemes megjegyezni, hogy nem a sarok, hanem az elülső rész kapott nagyobb külsőtalp borítást, tehát a kopástól a cipő elején véd jobban a külső talp. Harmadrészt így egy picit nehezebb a cipő, de ez utóbbi nem érezhető.

A HOKA Rocket X 2 egyedülálló futást kínál, köszönhetően a kettős sűrűségű középtalp habnak, amely a merev és a puha elemeket egyaránt ötvözi. Picit nehezebb a megszokott szupercipőknél, ami a külső talpnak köszönhető. Alacsonyabb, de ez nem megy a párnázottság rovására. Az, hogy kevésbé merev, sokat segít a kényelmi érzésben. Az új habnak, geometriának, és karbon lemez formának köszönhetően gyorsabb, energikusabb lett.

A Hoka Rocket X 2 hivatalos megjelnése 2023 március 15., a kezdő ára 250 dollár lesz, ami 100 000 Ft körüli összeg, de az első magyarországi árak várhatóan ennél picit drágábbak lesznek.

A láb tartása
9
Légáteresztőképesség
8.5
Párnázottság
9
Reszponzivitás / Rugalmasság
9.5
Energia-visszaadás
9
Stabilitás
8.5
Tapadás
9
Kopás / tartósság
7
Súly
9
Ár/ érték arány
8
Előnyök
  • Sokat fejlődött
  • Jól tapad
  • Jó a párnázottsága
  • Gyors
  • Energikus
Hátrányok
  • Drága
  • A szupercipőkhöz képest nehéz

Részletes adatok: Hoka Rocket X 2 futócipő

nem

használat

tempó

javasolt max. táv

, , ,

milyen lábfejre ajánlott

,

támogatás

talpszerkezet

,

drop (mm)

átlagos talpvastagság (mm)

33.5

talpvastagság elöl (mm)

31

talpvastagság hátul (mm)

36

súly (g)

235

árszint

megjelenés éve

Felhasználói vélemények

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

Még nincsenek értékelések

Értékeld elsőként a "Hoka Rocket X 2 futócipő"

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kedvencekhez adásKedvencekhez advaRemoved from wishlist 0
Összehasonlít
Futócipő árösszehasonlítás, teszt
Logo
Register New Account
Termékek összehasonlítása
  • Total (0)
Összehasonlít
0
Shopping cart